Tiny Reborns Nursery

A world full of babies

Returnering af babyen

Henvendelse på mail eller via kontaktformularen, skal ske inden for 48 timer efter modtagelse af babyen.  Forespørgsler iværksat efter 48 timer vil ikke være gyldige.

Babyen og alle de ting der medfølger, skal returneres sammen med babyen, i samme stand, som de blev modtaget.  Hvis en baby er blevet ændret eller beskadiget på nogen måde, annulleres returen.

Returforsendelse skal sendes og forsikres for den fulde købspris.  Sporingsnummeret skal angives i en mail. Hvis en baby returneres uforsikret, og den er beskadiget under forsendelsen, annulleres returen.

RETURMULIGHEDER

• Retur til ændringer af baby.

(Køber betaler forsendelse). Ændringer er begrænset til følgende: Mere mottling, mørkere hudfarve, mere rødme, mottling eller veining. HÅR OG ØJNE KAN IKKE ÆNDRES.

• Retur til en refusion via videresalg.

Babyen vil blive returneret til mig, Sat til salg i min butik til den oprindelige købspris. Når babyen er solgt - får du dine penge tilbage.  Denne mulighed kan tage noget tid afhængigt af den aktuelle efterspørgsel efter den baby, du har returneret, og shoppingtendenser på det tidspunkt.  For at fremskynde salget kan du indstille en minimumssalgspris for den baby, du returnere. Beløbet du får retur, vil da svare til det beløb, du vælger at babyen skal sælges for.

• Modtage en splinterny baby.  

Dette giver dig mulighed for at få en ny baby, der er lavet ud fra ethvert kit, som jeg har på lager på det tidspunkt.  Du får en liste over dukkekit, som du kan vælge imellem, EFTER at din oprindelige baby er modtaget og gennemgået for fejl og mangler. Den nye baby vil have standard leveringstid. Køber er ansvarlig for forsendelsesomkostninger for den nye baby og faktureres inden leveringstidspunktet.

Indsend returanmodning via mail, inden for 48 timer efter modtagelse af levering.